?

Log in

No account? Create an account
 
 
29 August 2020 @ 07:48 pm
Welcome ★  


made by meThis blog is f-locked, which means my personal posts are locked, everything else is open. You don't have to add me as a friend, if you are only interested in my fanfictions, in my graphics. You can add me, but I won't add you back, especially if you don't talk to me at all.
I'm mostly into Marvel, tv shows like Suits, Teen Wolf, The Walking Dead, Supernatural, Elementary, etc. I'm a big fan of Tom Hiddleston, I like screaming about Robert Downey Jr, I love flailing all in all. I'm still into jpop as well, but I feel that only one of my legs is there now. If it's about it, then KAT-TUN, NEWS, Tackey&Tsubasa, Yamashita Tomohisa, Hey! Say! JUMP.
 
 
my place: at home
my mood: highhigh
my music: lana del rey - born to die via youtube
 
 
 
Izumiizumichan1 on May 27th, 2011 08:17 am (UTC)
sziaa ~
Üdv Jarith!
Izumi(Zsófi) vagyok, aki nagyon szeretne téged bebarátolni! (ha szabad ezt a kifejezést használnom :)) Rendszeresen olvasom a bejegyzéseidet, és ne haragudj, hogy eddig nem hagytam egyetlen egy tollpihét sem. Pedig rajongója vagyok a ficeidnek! ^o^ Ígérem a jövőben aktívabb leszek :)
19 éves őrült Ueda fan vagyok, aki szinte semmit sem ért a grafikázáshoz és a számítógépekhez. xD Az lj kezelését is csak most próbálgatom :) Bár angol tudásom sem a legtökéletesebb, azért igyekszem néha angolul postolni. A fanficek terén is igen csak a szárnypróbálgató kategóriába sorolható vagyok. Egyetlen sikeresebb művem a 'Nem engedni' (JinDa, KameDa -szellem Jin-), amihez anno még tőled is kaptam kritikát. :)

Bocsi, hogy ilyen hosszúra és nyavajgósra sikeredett a bemutatkozásom, de addig nem akarlak jelölni, amíg tőled nem kaptam visszajelzést. ;)

További mámorosan szép napot:
Izumi ~
Vikijarithka on May 31st, 2011 03:54 am (UTC)
Re: sziaa ~
Szia :)
Nagyon meglepődtem, hogy Tőled kaptam hozzászólást, ami nem jelenti azt, hogy nem örülök neki, mert de, csak meglepetésként ért :D
Egyáltalán nem gond :) Te legalább most elszántad magad és örülök, ha gyakori vendég leszel <3 Nyugodtan bebarátolhatsz, persze, majd visszaadlak :)
Az Ueda-fanság jó <3 Mondjuk az is tény, hogy nem mindegy, hogyan művelik, de nálad eddig nem volt gond, ahogy én néztem :D Azt a fanficced pedig nagyon szerettem *_________*

Semmi baj <3 Én köszi, hogy írtál, mert bevallom őszintén, a felhasználónevedről nem ugrottál volna be és azokat nem jelölöm vissza, akiket nem ismerek és nem is írnak ide.

Neked is :)