?

Log in

 
 
29 August 2020 @ 07:48 pm
Welcome ★  


made by meThis blog is f-locked, which means my personal posts are locked, everything else is open. You don't have to add me as a friend, if you are only interested in my fanfictions, in my graphics. You can add me, but I won't add you back, especially if you don't talk to me at all.
I'm mostly into Marvel, tv shows like Suits, Teen Wolf, The Walking Dead, Supernatural, Elementary, etc. I'm a big fan of Tom Hiddleston, I like screaming about Robert Downey Jr, I love flailing all in all. I'm still into jpop as well, but I feel that only one of my legs is there now. If it's about it, then KAT-TUN, NEWS, Tackey&Tsubasa, Yamashita Tomohisa, Hey! Say! JUMP.
 
 
my place: at home
my mood: highhigh
my music: lana del rey - born to die via youtube
 
 
 
another fucking blog...hamano1991 on September 18th, 2010 01:30 pm (UTC)
Szia. Már egy ideje olvasom ezt az oldalt és nagyon tetszenek az írásid. A Fekete szárnyakat imádom nagyon. *.* Azt szeretném kérdezni, hogy a The Definition of Forever című történetnek mikor lesz folytatása? Már nagyon-nagyon várom, mert az az egyik kedvenc történetem és úgy maradt abba, hogy már a falat kaparom a folytatás miatt. XD Kérlek könyörülj meg rajtam. XDD Na viccet félretéve nagyon várom a folytatást és csak mondani akartam, hogy mennyire szeretem az írásidat. *.* Remélem sose hagyod abba az írást. :) Köszönöm, hogy olvashatom a történeteidet.
Arigatou!
Andy
Vikijarithka on September 18th, 2010 06:59 pm (UTC)
Köszönöm szépen :) És annak is örülök, ha tetszik - esetleg, mikor időd engedni, egyszer-kétszer írhatnál is hozzá véleményt ^^ Tényleg nem nyúzásból, csak sajnos, míg nem "szólaltok" meg, azt sem tudom, hogy erre jártok, úgyhogy örülök, hogy te most megtetted :) (Esetleg Merengőn követed nyomon a történetet vagy itt?)
Hamarosan lesz :) Sajnálom, a The Definition of Forever történetnek én vagyok a feltöltős felelőse és ez meg is látszik... Igyekszem javítani a következő fejezetet és minél előbb feltenni :)
Én köszönöm, hogy olvasod őket <3
:)